Nutriční hodnoty (Mořská štika s bramborovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 169 kJ / 518 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
| Tuky | 15,83 g |
| – nasycené | 3,73 g |
| – nenasycené | 7,19 g |
| –– mononenasycené | 5,66 g |
| –– polynenasycené | 1,52 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 12,66 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 231 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 63,41 g |
| – cukry | 13,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| mořská štika | Štika filet | |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| bylinky (petrželka, yzop, oregano, rozmarýn) | Petržel nať čerstvá | |
| koření (mořská sůl, pepř, drcený kmín, citrónová šťáva) | Pepř černý | |
| 6 6 brambor na salát | Brambor zimní | 300 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 2 vařená vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| plnotučná hořčice (cca 2 lžíce) | Hořčice plnotučná | |
| sůl, zelená petrželka, pepř, oregano, bazalka | Bazalka čerstvá |