Nutriční hodnoty (Mořská štika s bramborovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 169 kJ / 518 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
Tuky | 15,83 g |
– nasycené | 3,73 g |
– nenasycené | 7,19 g |
–– mononenasycené | 5,66 g |
–– polynenasycené | 1,52 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 12,66 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 63,41 g |
– cukry | 13,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
mořská štika | Štika filet | |
koření na ryby | Grilovací koření | |
bylinky (petrželka, yzop, oregano, rozmarýn) | Petržel nať čerstvá | |
koření (mořská sůl, pepř, drcený kmín, citrónová šťáva) | Pepř černý | |
6 6 brambor na salát | Brambor zimní | 300 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 2 vařená vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
plnotučná hořčice (cca 2 lžíce) | Hořčice plnotučná | |
sůl, zelená petrželka, pepř, oregano, bazalka | Bazalka čerstvá |