Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Babiččina fazolačka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min

180 min (180 min příprava)

2. 1. 2011 13:34

Suroviny pro 10

10

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 004 kJ / 1 435 kcal
Bílkoviny58,84 g
Tuky100,46 g
Vláknina10,76 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 227 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy69,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Polévka je složitá, ale stojí za to. Toto je množství pro velkou rodinu :D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kveta3

7. 10. 2019 16:31

Radko, lepší fazolačku jsem nejedla, vařila nám jí kamarádka v Praze, ale nějak jsme se nepohodly a nestačila jsem si říci o recept. Teď jsem objevila ten váš a je to on:yes:<3 jen ona dávala trochu červené mleté papriky a kysanou smetanu. Moc děkuji

cathleen cathleen (moderátorka)

10. 11. 2016 14:18

Kony: možná vám maminka prostě jen vařila jinak ;-)
Měl byste ale spravedlivě uznat, že existují i jídla dost nefotogenická a tohle je jedno z nich. Zároveň je však i chutné, spousta z nás je zná, dělává a zrovna tento recept sdílelo na Facebooku 830 lidí - i to o něčem svědčí.

spagetka spagetka

10. 11. 2016 13:19

Kony: to jako že praseti dáváte kdejaké zbytky a tohle byste mu nedal? No chudák prase u vás teda.... Ono i to prase je dosti mlsné a na tomhle by si zcela určitě pochutnalo. Normálním lidem to chutná a prasátkům také.

Kony

10. 11. 2016 12:56

Nezlobte se ale některé jídla co tady prezentujete bych nedal ani praseti a to jsem z pětí dětí ale to by nám máma neuvařila

BILKOVAI BILKOVAI

10. 1. 2012 20:55

Polévka nebo omáčka, to máš jedno, ne? Netvrdím, že to není polévka.My jsme jí doma říkali omáčka. Hlavně, že je dobrá.:-p Tenkrát mí zlatí rodiče ani nevěděli, co je to gastronomie.. To mě připomělo úsměvnou scénku z Pelíšků. Knedlík nebo nok?:-D

k.radulka k.radulka

10. 1. 2012 20:28

omáčka je omáčka, toto je polévka tzv. přesnídávková polévka podle gastronomie- nahrazuje i hlavní chod protože je vydatná a sytá:-p

BILKOVAI BILKOVAI

10. 1. 2012 19:16

Andrejko, jak se to vezme. Podle fotky je vidět, že je hustší a my tomu doma říkali omáčka:-8 Ale klidně to může být i polévka;-)Doporučuji:yes:

1974andrea 1974andrea

10. 1. 2012 19:05

BILKOVAI:To bych si dala taky:-p. A nemá to být spíš polévka, než jak píšeš omáčka? Je to tam uvedeno i v zařazení;-)

BILKOVAI BILKOVAI

10. 1. 2012 19:00

Tak dnes jsem tuto omáčku spáchala a přepadla mě velká nostalgie. Vzpomínka na dětství.:-* Jak jsem psala, maminka ji vařívala. Už jsou s tatínkem na pravdě boží;-( Já do ní dala víc octa a přidala cukr, aby byla sladkokyselá a vynechala jsem česnek.Můj bratr, který se odstěhoval do Ameriky před 16 lety, tak první, co bylo, volal" pošli mi recept na tu omáčku s tím bobkovým listem":-D Doma si dnes každý nandal 2 talíře:-O:-)):yes: Děkuji a přidávám pár obrázků. Bodík už jsem dala.

BILKOVAI BILKOVAI

23. 10. 2011 21:59

Vzpomněla jsem si na své dětství.;-( Tuto polívku nebo spíš omáčku vařívala moje maminka a té byl opravdu velikánský hrnec. Podávalo se s chlebem a nahradila hlavní jídlo. Díky za připomenutí. Musím jí uvařit.:-p:-* Stráášněěě dlouho jsem ji nejedla:-K:-K:-K....+1:-)

lomačka

26. 5. 2011 14:04

Polívka paráda:-p:yes:, já ještě dávám kysané zelí a mám to jak zelňačku, to zase dělávala moje maminka::yes::yes:

Swinga Swinga

19. 2. 2011 17:29

8 BODÍK, MOC DOBRÉ:-K:yes::yes:

Oskeruska

2. 1. 2011 19:20

Ja nedelam umele vlny..ja jen totalne blbnu!!!:-8 Ja si popletla dve Radusky: Radulikk a k.radulka :-D Takze se omlouvam vsem...Ta prvni mela nedavno hodne negativnich komentaru u receptu a ma 11 let...a kdyz jsem ted tady videla prvni komentar od k.radulky,ze si polevky nejsou podobne,tak jsem si myslela,ze je to ona a ze je smutna,ze ji budou ostatni napadat,ze sem dava stejne recepty..tak jsem chtela povzbudit :-)...nooo,ale holt,kdyz si spletu dve ruzne prezdivky,tak je z toho pak nesmysl ;-)

spagetka spagetka

2. 1. 2011 18:40

Radulko, ale podobné recepty se dávají hlavně proto, aby si každý vybral podle své chuti, jak píše isahu, a nemusel prohledávat všechny polévky, protože mu třeba v jednom receptu nějaká přísada nesedí.
U tvého receptu nevidím jediný hanlivý komentář.
Já ji dělám podobně jako ty, jen dávám kysanou smetanu a dochucuju octem. To doufám nebereš jako urážlivý komentík, že ne ;-);-)

k.radulka k.radulka

2. 1. 2011 18:26

Oskeruško děkuji za krásné psaní, jj některé komentáře jsou k breku. Vařím hlavně pro manžela a děti a to je pro mě hlavní:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazolačka babiččina fazolová polévka fazolačka recept babiččiny recepty polévky fazolová fazolačka na kyselo babicina fazolova polevka bílá fazolačka pro ženy babiččiny recepty polévka fazolačka babiččiny recepty hlavní jidla babicina fazolacka fazolačka polévka fazulacka fazolačka - recept babiččiny recepty fazolová polévka od babičky babiččiny recepty polévky bílé fazole velké na smetaně fazolačka polévka recept fazolačka s uzených žeber

Suroviny: žebra uzená, fazole bílé, koření nové koření, bobkový list, pepř celý, sůl, česnek, brambory, smetana 12%, mouka hladká, voda, ocet

TopRecepty.cz

Babiččina fazolačka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mEkG