Nutriční hodnoty (Amur v medvědí krustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 012 kJ / 481 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,50 g |
| Tuky | 25,00 g |
| – nasycené | 1,25 g |
| – nenasycené | 20,29 g |
| –– mononenasycené | 10,43 g |
| –– polynenasycené | 9,86 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,22 g |
| Sůl | 10,40 g |
| Sacharidy | 53,00 g |
| – cukry | 2,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 amura | Amur filet | |
| 5 plátků 5 plátků toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce pesta z medvědího česneku (nebo hrst čerstvého medvědího česneku) | Pesto z medvědího česneku | 30 g |