Nutriční hodnoty (Kulajda s cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 289 kJ / 1 025 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,86 g |
| Tuky | 56,02 g |
| – nasycené | 35,66 g |
| – nenasycené | 16,86 g |
| –– mononenasycené | 15,08 g |
| –– polynenasycené | 1,78 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 12,65 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 227 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 100,25 g |
| – cukry | 27,95 g |
| ––– laktóza | 19,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrst 1 hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
| 6-8 6-8 brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| 250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 250 ml 250 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| černý pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
| vejce | Vejce slepičí |