Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žebrácký řízek

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

11. 9. 2009 17:04

Suroviny

Porce: asi 4 ks.

Nutriční hodnoty

Energie457 kJ / 109 kcal
Bílkoviny1,50 g
Tuky0,25 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 700 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy25,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

lomačka

27. 9. 2009 20:41

To vkládání mě poradila Hanka pu.Tak že díky:yes:

JanaDorazinova

12. 9. 2009 15:41

Dášo, vidím, že foto už ses naučila vkládat;-)a moc hezké!!

magdalenka

12. 9. 2009 15:28

...ja ich poznám ako cigánske, tak si vyber...;-)

vybusna

12. 9. 2009 14:40

preco take fajne rezniky sa volaju zobracke....;-)

JanaDorazinova

11. 9. 2009 18:55

Hmmm, na okurku sýr, něco takového tady myslím ani podobného není, moc zajímavá kombinace:-p:yes:

magdalenka

11. 9. 2009 17:43

Ja robím obdobu - po opečení mäso potriem horčicou, potom strúhané uhorky a syr a bez kečupu. Mojej rodine to chutí.

paajus

11. 9. 2009 17:14

Mnam, mnam... tohle se mi moc líbí, vyzkousím... dávám do oblíbených a tobě bodík...:-) :yes:

HankaPu

11. 9. 2009 17:11

Dášo,škoda, že tam ta fotečka není, receptík je bezva u mě máš + a jdi vedle vpravo na pokec a tam ti rádi poradíme jak ty fotky vkládat:-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žebrácký kotlet žebrácké maso žebrák recept žebrácký vepřový řízek žebrácké řízky žebrácký salát žebrácký kotlet recept žebrácka kotleta jídlo žebrák žebrácké maso recepty vepřový žebrák recept na žebráka žebrácké maso recept vepřový řízek žebrák žebrácký salát recept žebrák maso veprovy zebracky rizek žebrák jídlo žebrácké kotlety recept žebrák

Suroviny: řízek vepřový, sůl, pepř, česnek, okurky sterilované, olej, sýr strouhaný, kečup sladký, voda

TopRecepty.cz

Žebrácký řízek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rRA2