Žebrácký řízek

lomacka Kuchařka:

Doba přípravy: asi40min. PT0H40M asi 4 ks. Vepřové maso 8 názorů

připraveno do trouby
514
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Suroviny

4 vepřové řízky
sůl
pepř
česnek
kyselá okurka strouhaná
olej
strouhaný sýr
5 lžic kečupu
a asi 1,5 dcl vody
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvičce v oleji opečeme rychle, naklepané osolené, opepřené a počesnekované plátky masa.

  2. Přendáme do pekáčku, na každý kousek masa dáme nastrouhanou okurku, zasypeme strouhaným sýrem a zakapeme kečupem a podlejeme vodou.

  3. Dáme zapéct.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Žebrácký řízek

  • lomačka lomačka(neregistrovaná)

    To vkládání mě poradila Hanka pu.Tak že díky:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Dášo, vidím, že foto už ses naučila vkládat;-)a moc hezké!!

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    ...ja ich poznám ako cigánske, tak si vyber...;-)

    Odpovědět

  • vybusna vybusna

    preco take fajne rezniky sa volaju zobracke....;-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Hmmm, na okurku sýr, něco takového tady myslím ani podobného není, moc zajímavá kombinace:-p:yes:

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Ja robím obdobu - po opečení mäso potriem horčicou, potom strúhané uhorky a syr a bez kečupu. Mojej rodine to chutí.

    Odpovědět

  • paajus paajus

    Mnam, mnam... tohle se mi moc líbí, vyzkousím... dávám do oblíbených a tobě bodík...:-) :yes:

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Dášo,škoda, že tam ta fotečka není, receptík je bezva u mě máš + a jdi vedle vpravo na pokec a tam ti rádi poradíme jak ty fotky vkládat:-D:-D

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo