Nutriční hodnoty (Květákový salát s vejci a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 624 kJ / 627 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 63,65 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,85 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g | 
| Tuky | 34,28 g | 
| – nasycené | 12,33 g | 
| – nenasycené | 14,39 g | 
| –– mononenasycené | 11,65 g | 
| –– polynenasycené | 2,74 g | 
| ––– omega 3 | 0,42 g | 
| Vláknina | 4,80 g | 
| Cholesterol | 881 mg | 
| Sodík | 496 mg | 
| Sůl | 1,35 g | 
| Sacharidy | 13,62 g | 
| – cukry | 8,92 g | 
| ––– laktóza | 3,42 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g květáku | Květák čerstvý | 200 g | 
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 130 g 130 g kuřecího masa - prsní, nebo stehenní řízky | Kuře prso | 130 g | 
| 90 g 90 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 90 ml | 
| 2 2 polévkové lžíce majonézy | Majonéza | |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml | 
| 1 lžička 1 lžička worcestru | Worcestrová omáčka | 5 ml | 
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | 
 
	