Nutriční hodnoty (Lehký krevetový koktejl pro dva)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 445 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,23 g |
Tuky | 0,66 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,26 g |
–– mononenasycené | 0,11 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 2,27 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 368 mg |
Sůl | 1,07 g |
Sacharidy | 18,75 g |
– cukry | 9,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 g 20 g vařených krevet růžových - čerstvé polo zmražené | Krevety loupané | 20 g |
1/2 1/2 menšího citrónu - umytý, nakrájený na půlměsíčky | Citrón čerstvý | 45 g |
2 lžíce 2 lžíce kečupu (Otma Gurmán ostrý) | Kečup sladký | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 lžička 1 lžička Worchester sauce (např. Vitana) | Worcestrová omáčka | 5 ml |
trochu trochu koření Citrónového pepře (např. Kotányi) | Pepř černý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky smetanového křenu (např. Bahak) | Křen sterilovaný |