Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso ve vlastní šťávě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie44 293 kJ /
10 586 kcal
Bílkoviny516,28 g
– z toho živočišné bílkoviny515,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,28 g
Tuky942,50 g
– nasycené244,55 g
– nenasycené505,85 g
–– mononenasycené399,08 g
–– polynenasycené106,78 g
––– omega 34,90 g
Vláknina4,35 g
Cholesterol 1,73 g
Sodík 14,98 g
Sůl35,25 g
Sacharidy7,50 g
– cukry0,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 kg 3 kg tučnějšího bůčku bez kostí a kůže Vepřový bok 3000 g
0,5 kg 0,5 kg vepřových kůží Vepřová kůže 500 g
0,8 l 0,8 l vody Voda 800.000011920929 ml
1 lžíce 1 lžíce vegety Kořenící směs sypká 15 g
3 lžičky 3 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 15 g
3 lžičky 3 lžičky pragandy Rychlosůl
3 lžičky 3 lžičky soli Sůl mořská 24 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.