Nutriční hodnoty (Vepřové maso ve vlastní šťávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 44 293 kJ / 10 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 516,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 515,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,28 g |
Tuky | 942,50 g |
– nasycené | 244,55 g |
– nenasycené | 505,85 g |
–– mononenasycené | 399,08 g |
–– polynenasycené | 106,78 g |
––– omega 3 | 4,90 g |
Vláknina | 4,35 g |
Cholesterol | 1,73 g |
Sodík | 14,98 g |
Sůl | 35,25 g |
Sacharidy | 7,50 g |
– cukry | 0,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 kg 3 kg tučnějšího bůčku bez kostí a kůže | Vepřový bok | 3000 g |
0,5 kg 0,5 kg vepřových kůží | Vepřová kůže | 500 g |
0,8 l 0,8 l vody | Voda | 800.000011920929 ml |
1 lžíce 1 lžíce vegety | Kořenící směs sypká | 15 g |
3 lžičky 3 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 15 g |
3 lžičky 3 lžičky pragandy | Rychlosůl | |
3 lžičky 3 lžičky soli | Sůl mořská | 24 g |