Nutriční hodnoty (Vepřová kýta s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 665 kJ / 1 593 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,62 g |
| Tuky | 89,92 g |
| – nasycené | 55,66 g |
| – nenasycené | 31,52 g |
| –– mononenasycené | 25,63 g |
| –– polynenasycené | 5,90 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 35,36 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 267 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 148,35 g |
| – cukry | 21,13 g |
| ––– laktóza | 6,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky z vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 600 g 600 g nových brambor | Brambor raný | 600 g |
| 400 g 400 g zelených mražených fazolek | Fazolky mražené | 400 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 ml 250 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl na dochucení | Sůl mořská | |
| máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |