Nutriční hodnoty (Chorvatská blitva (krumpir i blitva))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 675 kJ / 400 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,82 g |
| Tuky | 21,32 g |
| – nasycené | 2,94 g |
| – nenasycené | 18,12 g |
| –– mononenasycené | 15,65 g |
| –– polynenasycené | 2,48 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 10,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 42,94 g |
| – cukry | 6,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velké brambory předem uvařené ve slupce a oloupané | Brambor zimní | 200 g |
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| velká hrst mladých mangoldových listů listů | Mangold | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |