Nutriční hodnoty (Domácí levandulový sirup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 487 kJ / 4 180 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g |
| Tuky | 1,67 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,48 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,44 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 12,39 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 031,56 g |
| – cukry | 1 013,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 g 40 g sušených levandulových květů | ||
| 100 g 100 g čerstvých levandulových trsů i s květem | ||
| 1 litr 1 litr vody | Voda | 1000 ml |
| 2 2 celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 2 2 limetky | Limetka čerstvá | 160 g |
| 2 2 citróny | Citrón čerstvý | 180 g |
| 1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |