Nutriční hodnoty (Domácí levandulový sirup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 487 kJ / 4 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g |
Tuky | 1,67 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,48 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,44 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 12,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 031,56 g |
– cukry | 1 013,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 g 40 g sušených levandulových květů | ||
100 g 100 g čerstvých levandulových trsů i s květem | ||
1 litr 1 litr vody | Voda | 1000 ml |
2 2 celé skořice | Skořice ceylonská | |
2 2 limetky | Limetka čerstvá | 160 g |
2 2 citróny | Citrón čerstvý | 180 g |
1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |