Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí levandulový sirup)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 487 kJ /
4 180 kcal
Bílkoviny3,43 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,43 g
Tuky1,67 g
– nasycené0,14 g
– nenasycené0,48 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,44 g
––– omega 30,12 g
Vláknina12,39 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 031,56 g
– cukry1 013,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 g 40 g sušených levandulových květů
100 g 100 g čerstvých levandulových trsů i s květem
1 litr 1 litr vody Voda 1000 ml
2 2 celé skořice Skořice ceylonská
2 2 limetky Limetka čerstvá 160 g
2 2 citróny Citrón čerstvý 180 g
1 kg 1 kg cukru Cukr bílý 1000 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.