Nutriční hodnoty (Cuketovo - rebarborový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 066 kJ / 2 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,28 g |
Tuky | 15,69 g |
– nasycené | 3,91 g |
– nenasycené | 7,54 g |
–– mononenasycené | 3,79 g |
–– polynenasycené | 3,75 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 23,76 g |
Cholesterol | 263 mg |
Sodík | 3,44 g |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 533,04 g |
– cukry | 35,34 g |
––– laktóza | 2,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
70 dkg 70 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 700 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 Hera | Margarín | |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
2 lžíce 2 lžíce citrónové š´távy | ||
4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
2 hrsti 2 hrsti strouhaného perníku | Perník strouhaný | |
2 lžíce 2 lžíce povidel | Povidla | 46 g |
2 hrsti 2 hrsti strouhané cukety | Cuketa čerstvá | |
cukr na posypání cukety zhruba 2 lžíce lžíce na jeden zapékací talíř | Cuketa čerstvá | |
skořice | Skořice ceylonská | |
rebarbora | Rebarbora čerstvá |