Nutriční hodnoty (Batátový koláč s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 456 kJ / 826 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 42,36 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,96 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g | 
| Tuky | 63,12 g | 
| – nasycené | 31,38 g | 
| – nenasycené | 25,35 g | 
| –– mononenasycené | 20,65 g | 
| –– polynenasycené | 4,70 g | 
| ––– omega 3 | 0,82 g | 
| Vláknina | 10,00 g | 
| Cholesterol | 680 mg | 
| Sodík | 2,29 g | 
| Sůl | 5,62 g | 
| Sacharidy | 17,10 g | 
| – cukry | 15,70 g | 
| ––– laktóza | 9,10 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 střední batáty | Batáty neloupané | |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml | 
| 200 g 200 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g | 
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml | 
| 150 ml 150 ml sýru cottage | Cottage | |
| 100 g 100 g fety (nebo balkánského sýra) | Sýr feta | 100 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tuk na vymazání formy | Margarín |