Nutriční hodnoty (Batátový koláč s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 456 kJ / 826 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
| Tuky | 63,12 g |
| – nasycené | 31,38 g |
| – nenasycené | 25,35 g |
| –– mononenasycené | 20,65 g |
| –– polynenasycené | 4,70 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 680 mg |
| Sodík | 2,29 g |
| Sůl | 5,62 g |
| Sacharidy | 17,10 g |
| – cukry | 15,70 g |
| ––– laktóza | 9,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 střední batáty | Batáty neloupané | |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 200 g 200 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 150 ml 150 ml sýru cottage | Cottage | |
| 100 g 100 g fety (nebo balkánského sýra) | Sýr feta | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tuk na vymazání formy | Margarín |