Nutriční hodnoty (Šťavnaté müsli (švestky, rozinky, jablka))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 47
| Energie | 1 130 kJ / 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 30,00 g |
| – nasycené | 7,50 g |
| – nenasycené | 22,00 g |
| –– mononenasycené | 15,00 g |
| –– polynenasycené | 7,00 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1200 1200 g -(množství směsi odhadem; vhodná směs např: větší díl sušených jablek, trochu sušených nakrájených švestek, 1-2 hrsti nakrájených rozinek, 1-2 hrsti nakrájených brusinek, větší díl ovesných vloček odhadem asi polovina směsi) | Vločky ovesné | |
| 773 g 773 g glukózový sirup velmi hustý (musí téct velmi pomalu nebo vůbec), tvoří asi polovinu celkové hmoty v müsli | Sirup glukózový | |
| cukr vyrobíme z 1 kg balení cukr krystal, vody a trocha kyseliny citrónové | E330 - Kyselina citronová | |
| 40 - 60 g 40 - 60 g rostlinného palmového tuku (použil jsem 60), tvoří asi jednu dvacetinu množství směsi | Margarín | 50 g |