Nutriční hodnoty (Pečené debrecínské brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 130 kJ / 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,52 g |
| Tuky | 41,39 g |
| – nasycené | 24,24 g |
| – nenasycené | 16,60 g |
| –– mononenasycené | 6,27 g |
| –– polynenasycené | 10,34 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 23,40 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 1,69 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 104,15 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 středních brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 5 nožiček 5 nožiček debrecínských párků | Párek vepřový | 200 g |
| 1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| 5 stroužku 5 stroužku česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 1 červená paprika aby byl pekáček barevný | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| koření na americké brambory | Grilovací koření | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 lžíce 3 lžíce octu | Ocet lihový | 45 ml |