Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduchý ořechovec s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 286 kJ /
5 326 kcal
Bílkoviny95,79 g
– z toho živočišné bílkoviny23,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny72,05 g
Tuky313,29 g
– nasycené28,45 g
– nenasycené248,34 g
–– mononenasycené98,21 g
–– polynenasycené150,13 g
––– omega 329,54 g
Vláknina43,95 g
Cholesterol 529 mg
Sodík 424 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy508,94 g
– cukry289,94 g
––– laktóza9,19 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 hrnek 1 hrnek mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru Cukr bílý 187.5 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 187.5 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
5-6 5-6 větších jablek Jablko čerstvé 825 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.