Nutriční hodnoty (Jednoduchý ořechovec s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 286 kJ / 5 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 72,05 g |
| Tuky | 313,29 g |
| – nasycené | 28,45 g |
| – nenasycené | 248,34 g |
| –– mononenasycené | 98,21 g |
| –– polynenasycené | 150,13 g |
| ––– omega 3 | 29,54 g |
| Vláknina | 43,95 g |
| Cholesterol | 529 mg |
| Sodík | 424 mg |
| Sůl | 1,57 g |
| Sacharidy | 508,94 g |
| – cukry | 289,94 g |
| ––– laktóza | 9,19 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 5-6 5-6 větších jablek | Jablko čerstvé | 825 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| skořice | Skořice ceylonská |