Nutriční hodnoty (Jednoduchý ořechovec s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 286 kJ / 5 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 72,05 g |
Tuky | 313,29 g |
– nasycené | 28,45 g |
– nenasycené | 248,34 g |
–– mononenasycené | 98,21 g |
–– polynenasycené | 150,13 g |
––– omega 3 | 29,54 g |
Vláknina | 43,95 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 508,94 g |
– cukry | 289,94 g |
––– laktóza | 9,19 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
5-6 5-6 větších jablek | Jablko čerstvé | 825 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
skořice | Skořice ceylonská |