Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s žampiony a čerstvým libečkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 614 kJ / 864 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
Tuky | 45,61 g |
– nasycené | 16,34 g |
– nenasycené | 19,71 g |
–– mononenasycené | 16,23 g |
–– polynenasycené | 3,48 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,34 g |
Sacharidy | 48,00 g |
– cukry | 12,70 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší uvařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 buřt | Párek vepřový | |
1 1 menší cibule nebo 2 jarní cibulky | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
cca 7 7 žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
menší větvička větvička libečku | Libeček čerstvý | |
sůl a pepř dle chuti | Pepř černý |