Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slezské bramborové válečky s povidlovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 113 kJ /
1 461 kcal
Bílkoviny20,19 g
– z toho živočišné bílkoviny0,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,91 g
Tuky35,82 g
– nasycené21,79 g
– nenasycené12,89 g
–– mononenasycené10,68 g
–– polynenasycené2,21 g
––– omega 30,26 g
Vláknina32,44 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 58 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy227,45 g
– cukry92,19 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g syrových brambor Brambor zimní 700 g
250 g 250 g hl.mouky
sůl Sůl mořská
200 g 200 g povidel Povidla 200 g
40 g 40 g máslo Máslo kravské 40 g
30 g 30 g hl. mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
750 ml 750 ml vody Voda 750 ml
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
strouhaný perník Perník strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.