Nutriční hodnoty (Lasagne s mletým masem II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 826 kJ / 3 065 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,12 g |
| Tuky | 214,77 g |
| – nasycené | 100,45 g |
| – nenasycené | 94,56 g |
| –– mononenasycené | 77,39 g |
| –– polynenasycené | 17,17 g |
| ––– omega 3 | 2,74 g |
| Vláknina | 33,90 g |
| Cholesterol | 512 mg |
| Sodík | 2,47 g |
| Sůl | 5,90 g |
| Sacharidy | 110,12 g |
| – cukry | 54,94 g |
| ––– laktóza | 28,22 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 12 12 nepředvařených plátků lasagní | Lasagne | |
| 400 g 400 g mletého masa | Vepřový ořez | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 180 g 180 g sterilovaných žampiónů | Žampion zavařený | 180 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 90 g 90 g másla | Máslo kravské | 90 g |
| 200 ml 200 ml rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 200 g |
| 200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 100 g 100 g parmazánu | Parmezán | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |