Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Javořické penne)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 247 kJ /
1 015 kcal
Bílkoviny38,77 g
– z toho živočišné bílkoviny18,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,72 g
Tuky38,73 g
– nasycené17,58 g
– nenasycené20,40 g
–– mononenasycené12,07 g
–– polynenasycené8,33 g
––– omega 30,21 g
Vláknina19,18 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,40 g
Sacharidy120,62 g
– cukry18,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g javořických párků Párek vepřový 120 g
120 g 120 g penne Těstoviny pšeničné 120 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
hrst hrst čerstvé bazalky Bazalka čerstvá
100 g 100 g rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 100 g
250 ml 250 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 250 ml
120 g 120 g zelených fazolek (celé, mražené) Fazolky čerstvé 120 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 1 velké masité rajče nebo 300 g rajčat Rajče červené čerstvé 60 g
parmezán strouhaný Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.