Nutriční hodnoty (Javořické penne)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 247 kJ / 1 015 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,72 g |
| Tuky | 38,73 g |
| – nasycené | 17,58 g |
| – nenasycené | 20,40 g |
| –– mononenasycené | 12,07 g |
| –– polynenasycené | 8,33 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 19,18 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 120,62 g |
| – cukry | 18,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g javořických párků | Párek vepřový | 120 g |
| 120 g 120 g penne | Těstoviny pšeničné | 120 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| hrst hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 100 g 100 g rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 100 g |
| 250 ml 250 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 250 ml |
| 120 g 120 g zelených fazolek (celé, mražené) | Fazolky čerstvé | 120 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 1 velké masité rajče nebo 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| parmezán strouhaný | Parmezán |