Nutriční hodnoty (Javořické penne)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 247 kJ / 1 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,72 g |
Tuky | 38,73 g |
– nasycené | 17,58 g |
– nenasycené | 20,40 g |
–– mononenasycené | 12,07 g |
–– polynenasycené | 8,33 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 19,18 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 120,62 g |
– cukry | 18,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g javořických párků | Párek vepřový | 120 g |
120 g 120 g penne | Těstoviny pšeničné | 120 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
hrst hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
100 g 100 g rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 100 g |
250 ml 250 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 250 ml |
120 g 120 g zelených fazolek (celé, mražené) | Fazolky čerstvé | 120 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 1 velké masité rajče nebo 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 60 g |
parmezán strouhaný | Parmezán |