Nutriční hodnoty (Hovězí ragú s bucatini)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 511 kJ / 1 795 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 132,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 120,20 g |
| – nasycené | 54,04 g |
| – nenasycené | 24,14 g |
| –– mononenasycené | 21,02 g |
| –– polynenasycené | 3,12 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 270 mg |
| Sodík | 416 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 12,00 g |
| – cukry | 4,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hovězího krku | Hovězí krkovice | 600 g |
| půl půl celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| plechovka plechovka krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
| hovězí vývar | Vývar hovězí | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| strouhaný Gran Moravia | Parmezán |