Nutriční hodnoty (Krém z pečené kapie, květáku a brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 264 kJ / 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,92 g |
| Tuky | 17,13 g |
| – nasycené | 10,31 g |
| – nenasycené | 5,91 g |
| –– mononenasycené | 4,75 g |
| –– polynenasycené | 1,16 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 11,18 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 299 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 56,63 g |
| – cukry | 34,47 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 3 3 větší růžičky květáku | Květák čerstvý | |
| 1 1 šalotku | Šalotka čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| ½ lžičky papriky | Paprika červená sušená | |
| 1 l 1 l vývaru z gelového zeleninového bujonu | Bujón zeleninový | |
| 50 ml 50 ml Panna da cucina (italská smetana) | ||
| 100 g 100 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 100 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 malá bageta | Bageta pšeničná | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| pár lístků lístků bazalky | Bazalka čerstvá |