Nutriční hodnoty (Kachní prsa v švestkové marinádě a zelí z dýně hokkaido)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 415 kJ / 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,92 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,26 g |
– nenasycené | 0,35 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,50 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kachní prsa | Kachna prso s kůží | |
1 lžíce 1 lžíce švestkových povidel | Povidla | 23 g |
0,5 dl 0,5 dl slivovice | Slivovice | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |