Nutriční hodnoty (Kachní prsa v švestkové marinádě a zelí z dýně hokkaido)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 415 kJ / 338 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,92 g |
| Tuky | 0,60 g |
| – nasycené | 0,26 g |
| – nenasycené | 0,35 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 16,78 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 39,50 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kachní prsa | Kachna prso s kůží | |
| 1 lžíce 1 lžíce švestkových povidel | Povidla | 23 g |
| 0,5 dl 0,5 dl slivovice | Slivovice | 50 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |