Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z kadeřávku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 036 kJ /
487 kcal
Bílkoviny10,52 g
– z toho živočišné bílkoviny7,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,12 g
Tuky36,55 g
– nasycené7,74 g
– nenasycené28,65 g
–– mononenasycené24,72 g
–– polynenasycené3,93 g
––– omega 30,05 g
Vláknina7,02 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 293 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy26,57 g
– cukry16,37 g
––– laktóza6,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 listy 2 listy kadeřávku (po slovensky kučeravý kel) Kapusta kadeřavá čerstvá
2 2 papriky Paprika bílá čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce sekané petrželové natě Petržel nať čerstvá 30 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
3 lžíce 3 lžíce křenu Křen čerstvý 45 g
4 lžičky 4 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 20 ml
2 lžičky 2 lžičky vinného octa Ocet vinný bílý 10 ml
150 ml 150 ml jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 150 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.