Nutriční hodnoty (Salát z kadeřávku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 036 kJ / 487 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,12 g |
Tuky | 36,55 g |
– nasycené | 7,74 g |
– nenasycené | 28,65 g |
–– mononenasycené | 24,72 g |
–– polynenasycené | 3,93 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 7,02 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 293 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 26,57 g |
– cukry | 16,37 g |
––– laktóza | 6,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 listy 2 listy kadeřávku (po slovensky kučeravý kel) | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce sekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
3 lžíce 3 lžíce křenu | Křen čerstvý | 45 g |
4 lžičky 4 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 20 ml |
2 lžičky 2 lžičky vinného octa | Ocet vinný bílý | 10 ml |
150 ml 150 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |