Nutriční hodnoty (Rybí filé na pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 588 kJ / 380 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,22 g |
| Tuky | 2,43 g |
| – nasycené | 0,47 g |
| – nenasycené | 1,43 g |
| –– mononenasycené | 0,46 g |
| –– polynenasycené | 0,97 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 2,98 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 275 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 14,10 g |
| – cukry | 10,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 ks 2 ks rybího filé | Treska filet | 400 g |
| 2 dl 2 dl rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 200 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |