Nutriční hodnoty (Rybí filé na pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 588 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,22 g |
Tuky | 2,43 g |
– nasycené | 0,47 g |
– nenasycené | 1,43 g |
–– mononenasycené | 0,46 g |
–– polynenasycené | 0,97 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 2,98 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 14,10 g |
– cukry | 10,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks rybího filé | Treska filet | 400 g |
2 dl 2 dl rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 200 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |