Nutriční hodnoty (Kuřecí nudlová kari polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 653 kJ / 873 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 93,34 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 86,55 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,79 g | 
| Tuky | 35,09 g | 
| – nasycené | 9,05 g | 
| – nenasycené | 24,68 g | 
| –– mononenasycené | 7,31 g | 
| –– polynenasycené | 17,37 g | 
| ––– omega 3 | 1,02 g | 
| Vláknina | 10,18 g | 
| Cholesterol | 245 mg | 
| Sodík | 3,66 g | 
| Sůl | 7,86 g | 
| Sacharidy | 42,84 g | 
| – cukry | 26,66 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 l 1 l silného kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml | 
| 1 1 kuřecí prsa | Kuře prso | 350 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce červené kari pasty | Curry pasta | 45 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml | 
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| 2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce rybí omáčky (místo soli) | Rybí omáčka | 52.5 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce rýžového octu | Ocet rýžový | 15 ml | 
| 1 lžička 1 lžička třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g | 
| 4 porce 4 porce tenkých rýžových nudlí | Nudle rýžové | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g | 
| zelená nať cibulky | Petržel nať čerstvá | |
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
| 1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g | 
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá |