Nutriční hodnoty (Kuřecí nudlová kari polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 653 kJ / 873 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 86,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,79 g |
| Tuky | 35,09 g |
| – nasycené | 9,05 g |
| – nenasycené | 24,68 g |
| –– mononenasycené | 7,31 g |
| –– polynenasycené | 17,37 g |
| ––– omega 3 | 1,02 g |
| Vláknina | 10,18 g |
| Cholesterol | 245 mg |
| Sodík | 3,66 g |
| Sůl | 7,86 g |
| Sacharidy | 42,84 g |
| – cukry | 26,66 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l silného kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml |
| 1 1 kuřecí prsa | Kuře prso | 350 g |
| 3 lžíce 3 lžíce červené kari pasty | Curry pasta | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce rybí omáčky (místo soli) | Rybí omáčka | 52.5 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rýžového octu | Ocet rýžový | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
| 4 porce 4 porce tenkých rýžových nudlí | Nudle rýžové | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| zelená nať cibulky | Petržel nať čerstvá | |
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
| 1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá |