Nutriční hodnoty (Panenka zapečená na italský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 538 kJ / 2 041 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 162,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 148,50 g |
– nasycené | 87,55 g |
– nenasycené | 46,10 g |
–– mononenasycené | 41,40 g |
–– polynenasycené | 4,70 g |
––– omega 3 | 1,18 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,97 g |
Sacharidy | 13,83 g |
– cukry | 13,83 g |
––– laktóza | 13,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
1 1 papriková klobása | Klobása | |
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
100 g 100 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 100 g |
50 g 50 g strouhaného parmazánu | Parmezán | 50 g |
300 ml 300 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 300 ml |
olivy (druh podle chuti) | Olivy čerstvé zralé | |
koření na pizzu (dobré je od Kotányi) | Provensálské koření | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |