Nutriční hodnoty (Panenka zapečená na italský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 538 kJ / 2 041 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 162,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 148,50 g |
| – nasycené | 87,55 g |
| – nenasycené | 46,10 g |
| –– mononenasycené | 41,40 g |
| –– polynenasycené | 4,70 g |
| ––– omega 3 | 1,18 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 1,19 g |
| Sůl | 2,97 g |
| Sacharidy | 13,83 g |
| – cukry | 13,83 g |
| ––– laktóza | 13,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
| 1 1 papriková klobása | Klobása | |
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| 100 g 100 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 100 g |
| 50 g 50 g strouhaného parmazánu | Parmezán | 50 g |
| 300 ml 300 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 300 ml |
| olivy (druh podle chuti) | Olivy čerstvé zralé | |
| koření na pizzu (dobré je od Kotányi) | Provensálské koření | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |