Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s mrkví a kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 306 kJ / 1 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,10 g |
| Tuky | 30,15 g |
| – nasycené | 12,78 g |
| – nenasycené | 14,82 g |
| –– mononenasycené | 8,08 g |
| –– polynenasycené | 6,74 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 29,15 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 663 mg |
| Sůl | 3,35 g |
| Sacharidy | 256,10 g |
| – cukry | 63,30 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 700 g |
| 250 g 250 g mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
| 250 g 250 g mražené kukuřice | Kukuřice mražená | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |