Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 124 kJ / 3 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,02 g |
Tuky | 166,07 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 956 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 457,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Propletená dobrůtka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DED5
Moje poznámka
Propletená dobrůtka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DED5
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 7 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 7 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 8 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 8 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 5 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 7 hodinami
Maková náplň
lucyb před 9 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 9 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 9 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 11 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 12 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 12 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 12 hodinami
Tématické fráze:
propletený závin z listového těsta,
štrudl propletený,
jak motat jidase,
propletena buchta,
lité štrudle,
kynute propletene,
kynuté pletence,
jak zatocit pletenec,
kynuty závin propleteny,
ořechový závin z kynutého těsta stočený do copu,
jak motat tringel,
kynute.bulky.s.rozinkami.bez.kynuti,
propletený štrudl,
co udělat z vykynutého těsta,
těsto propletené,
makový závin stočený,
propletani strudlu,
jak upléct cop kynutý,
recept lité štrudle,
proplétání u závinů
Suroviny:
mouka polohrubá,
droždí,
žloutek,
sůl,
olej,
mléko,
cukr,
vejce,
ořechy
Komentáře (9)
Autorka by názov mohla upraviť...
http://www.toprecepty.cz/recept/7750-slovensky-pud...