Nutriční hodnoty (Scarlett)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 014 kJ / 2 871 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,87 g |
Tuky | 85,02 g |
– nasycené | 55,12 g |
– nenasycené | 18,51 g |
–– mononenasycené | 12,05 g |
–– polynenasycené | 6,46 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 495 mg |
Sůl | 1,77 g |
Sacharidy | 437,05 g |
– cukry | 162,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celé máslo, případně Heru (250 gramů) | Margarín | |
0,5 hrnku 0,5 hrnku krupicového cukru | Cukr bílý | 125 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku převařené vody | Voda | 125 ml |
3 3 polévkové lžíce holandského kakaa | Kakao prášek | |
3-4 3-4 celá vejce (záleží na jejich váze/velikosti) | Vejce slepičí | 245 g |
špetka špetka citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé dobře prosáté mouky | Mouka pšeničná hladká | 375 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
4-6 PL 4-6 PL strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | 75 g |
cca 2 PL 2 PL pikantní marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 30 g |