Nutriční hodnoty (Bramborová focaccia se semolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 001 kJ / 2 151 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,48 g |
| Tuky | 36,20 g |
| – nasycené | 5,42 g |
| – nenasycené | 28,87 g |
| –– mononenasycené | 22,06 g |
| –– polynenasycené | 6,81 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 23,69 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,42 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 382,05 g |
| – cukry | 19,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g vody | Voda | 150 ml |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 0,7-1 g 0,7-1 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 0.8500000238418579 g |
| 200 g 200 g vody | Voda | 200 ml |
| 150 g 150 g vařených brambor | Brambor zimní | 150 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 250 g 250 g semolinové mouky | Mouka semolinová | 250 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 30 g 30 g olivového oleje | Olej olivový | 30 ml |
| 4 g 4 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 4 g |
| olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| cherry rajčata | Rajčata cherry | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| oregano | Oregano sušené |