Nutriční hodnoty (Tofu salát s těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 575 kJ / 1 571 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,00 g |
| Tuky | 72,55 g |
| – nasycené | 11,51 g |
| – nenasycené | 59,92 g |
| –– mononenasycené | 45,21 g |
| –– polynenasycené | 14,71 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 18,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 164,41 g |
| – cukry | 18,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g zeleninového tofu | Tofu bylinkové | 200 g |
| 200 g 200 g uvařených těstovín (al dente) | Těstoviny pšeničné | 200 g |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 200 g 200 g malých rajčat | Rajče červené čerstvé | 200 g |
| 100 g 100 g fazolek | Fazolky čerstvé | 100 g |
| olej | Olej řepkový | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý |