Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hříbkový krém se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 019 kJ /
483 kcal
Bílkoviny19,29 g
– z toho živočišné bílkoviny4,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,09 g
Tuky18,05 g
– nasycené12,04 g
– nenasycené7,29 g
–– mononenasycené4,90 g
–– polynenasycené2,39 g
––– omega 30,15 g
Vláknina38,14 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 307 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy44,00 g
– cukry16,42 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hříbků Hřib čerstvý 350 g
150 g 150 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
200 g 200 g celeru Celer bulva čerstvá 200 g
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
šťáva z jednoho citronu Citrón čerstvý
sypký bobkový list Bobkový list sušený
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
máslo podle potřeby Máslo kravské
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.