Nutriční hodnoty (Jehněčí kostky v zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 153 kJ / 515 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 21,18 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,18 g | 
| Tuky | 2,59 g | 
| – nasycené | 0,66 g | 
| – nenasycené | 1,44 g | 
| –– mononenasycené | 0,36 g | 
| –– polynenasycené | 1,08 g | 
| ––– omega 3 | 0,02 g | 
| Vláknina | 34,15 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 3,30 g | 
| Sůl | 8,00 g | 
| Sacharidy | 85,75 g | 
| – cukry | 38,45 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 500 g jehněčího masa nakrájeného na kostky | Vepřová kýta | |
| 400 g 400 g kyselého zelí i s lákem | Zelí bílé kvašené | 400 g | 
| 500 g 500 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g | 
| 1 1 čabajka | Klobása | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 4-5 4-5 brambor | Brambor zimní | 225 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g | 
| kmín | Kmín |