Nutriční hodnoty (Podzimní maso z lorny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 619 kJ / 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 0,77 g |
– nasycené | 0,21 g |
– nenasycené | 0,39 g |
–– mononenasycené | 0,11 g |
–– polynenasycené | 0,28 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 15,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 26,25 g |
– cukry | 17,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 1,5 kg asi 1,5 kg libovějšího bůčku bez kosti | Vepřový bok | |
asi 0,75 kg asi 0,75 kg krkovice | Vepřová krkovice | |
větší celer | Celer bulva čerstvá | |
3-4 3-4 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 175 g |
2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
olej | Olej řepkový | |
plechovka plechovka loupaných, krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
koření Hungária (Poznámka) | Koření Argentina | |
sůl | Sůl mořská |