Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní maso z lorny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie619 kJ /
148 kcal
Bílkoviny4,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,20 g
Tuky0,77 g
– nasycené0,21 g
– nenasycené0,39 g
–– mononenasycené0,11 g
–– polynenasycené0,28 g
––– omega 30,00 g
Vláknina15,58 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 154 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy26,25 g
– cukry17,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 1,5 kg asi 1,5 kg libovějšího bůčku bez kosti Vepřový bok
asi 0,75 kg asi 0,75 kg krkovice Vepřová krkovice
větší celer Celer bulva čerstvá
3-4 3-4 větší mrkve Mrkev čerstvá 175 g
2-3 2-3 cibule Cibule čerstvá 175 g
olej Olej řepkový
plechovka plechovka loupaných, krájených rajčat Rajče červené čerstvé
koření Hungária (Poznámka) Koření Argentina
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.