Nutriční hodnoty (Podzimní maso z lorny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 619 kJ / 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
| Tuky | 0,77 g |
| – nasycené | 0,21 g |
| – nenasycené | 0,39 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,58 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 154 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 26,25 g |
| – cukry | 17,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 1,5 kg asi 1,5 kg libovějšího bůčku bez kosti | Vepřový bok | |
| asi 0,75 kg asi 0,75 kg krkovice | Vepřová krkovice | |
| větší celer | Celer bulva čerstvá | |
| 3-4 3-4 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 175 g |
| 2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
| olej | Olej řepkový | |
| plechovka plechovka loupaných, krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| koření Hungária (Poznámka) | Koření Argentina | |
| sůl | Sůl mořská |