Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená polenta s mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 515 kJ /
601 kcal
Bílkoviny37,18 g
– z toho živočišné bílkoviny32,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky33,06 g
– nasycené13,42 g
– nenasycené15,80 g
–– mononenasycené12,60 g
–– polynenasycené3,20 g
––– omega 30,17 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 352 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,81 g
Sacharidy37,95 g
– cukry0,75 g
––– laktóza0,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g instantní polentové krupice Krupice pšeničná hrubá 50 g
100 g 100 g mletého masa Vepřový ořez 100 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1/2 plechovky 1/2 plechovky rajčat Rajče červené čerstvé
50 g 50 g balkánského sýru Sýr balkánský (50% t. v s.) 50 g
1 1 menší vejce Vejce slepičí 70 g
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
trocha trocha oleje na vymazání formy Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.