Nutriční hodnoty (Zapečená polenta s mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 515 kJ / 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 33,06 g |
– nasycené | 13,42 g |
– nenasycené | 15,80 g |
–– mononenasycené | 12,60 g |
–– polynenasycené | 3,20 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,81 g |
Sacharidy | 37,95 g |
– cukry | 0,75 g |
––– laktóza | 0,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g instantní polentové krupice | Krupice pšeničná hrubá | 50 g |
100 g 100 g mletého masa | Vepřový ořez | 100 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1/2 plechovky 1/2 plechovky rajčat | Rajče červené čerstvé | |
50 g 50 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 50 g |
1 1 menší vejce | Vejce slepičí | 70 g |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
trocha trocha oleje na vymazání formy | Olej řepkový |