Nutriční hodnoty (Teplý cizrnový salát se zelím a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 299 kJ / 2 223 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 84,67 g |
| Tuky | 120,50 g |
| – nasycené | 45,26 g |
| – nenasycené | 72,12 g |
| –– mononenasycené | 50,51 g |
| –– polynenasycené | 21,61 g |
| ––– omega 3 | 1,64 g |
| Vláknina | 143,17 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 3,64 g |
| Sůl | 9,08 g |
| Sacharidy | 124,77 g |
| – cukry | 18,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g uvařené cizrny | Cizrna | 400 g |
| 250 g 250 g okapaného kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |