Nutriční hodnoty (Teplý cizrnový salát se zelím a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 299 kJ / 2 223 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 84,67 g |
Tuky | 120,50 g |
– nasycené | 45,26 g |
– nenasycené | 72,12 g |
–– mononenasycené | 50,51 g |
–– polynenasycené | 21,61 g |
––– omega 3 | 1,64 g |
Vláknina | 143,17 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 3,64 g |
Sůl | 9,08 g |
Sacharidy | 124,77 g |
– cukry | 18,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g uvařené cizrny | Cizrna | 400 g |
250 g 250 g okapaného kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |