Nutriční hodnoty (Hrášek s mátou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 666 kJ / 637 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,30 g |
| Tuky | 11,52 g |
| – nasycené | 1,83 g |
| – nenasycené | 9,69 g |
| –– mononenasycené | 7,66 g |
| –– polynenasycené | 2,03 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 42,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 87,52 g |
| – cukry | 22,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g zmraženého hrášku | Hrášek zelený | 400 g |
| šťáva z citronu podle každého | Citrón čerstvý | |
| 4 4 lístky čerstvé máty | Máta peprná list čerstvá | |
| 50 50 sýr strouhaného čedaru | Čedar | |
| 1-2 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 105 g |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| sůl, mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 KL 2 KL olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
| + libovolná uzenina | Párek vepřový | |
| + cibulka, sádlo | Sádlo vepřové |