Nutriční hodnoty (Oko ze špagetové dýně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 915 kJ / 458 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 23,81 g |
| – nasycené | 11,32 g |
| – nenasycené | 9,90 g |
| –– mononenasycené | 8,05 g |
| –– polynenasycené | 1,85 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,71 g |
| Sacharidy | 24,70 g |
| – cukry | 12,75 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g špagetové dýně (vařené) | Dýně špagetová | 250 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl (já nepoužívám, sýr je slaný) | Sůl mořská |