Nutriční hodnoty (Věnečky s karamelovou šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 891 kJ / 3 559 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,88 g |
| Tuky | 274,55 g |
| – nasycené | 184,40 g |
| – nenasycené | 76,65 g |
| –– mononenasycené | 60,40 g |
| –– polynenasycené | 16,25 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,60 g |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 2,80 g |
| Sacharidy | 199,05 g |
| – cukry | 55,80 g |
| ––– laktóza | 2,68 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 350-400 ml 350-400 ml rostlinné šlehačky | Rostlinná šlehačka | 375 ml |
| 4 4 plné lžíce karamelového Salka | Mléko kondenzované slazené | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |