Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Věnečky s karamelovou šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 891 kJ /
3 559 kcal
Bílkoviny69,98 g
– z toho živočišné bílkoviny45,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,88 g
Tuky274,55 g
– nasycené184,40 g
– nenasycené76,65 g
–– mononenasycené60,40 g
–– polynenasycené16,25 g
––– omega 30,69 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,60 g
Sodík 1,20 g
Sůl2,80 g
Sacharidy199,05 g
– cukry55,80 g
––– laktóza2,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
50 g 50 g sádla Sádlo vepřové 50 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
350-400 ml 350-400 ml rostlinné šlehačky Rostlinná šlehačka 375 ml
4 4 plné lžíce karamelového Salka Mléko kondenzované slazené
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.