Nutriční hodnoty (Věnečky s karamelovou šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 891 kJ / 3 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,88 g |
Tuky | 274,55 g |
– nasycené | 184,40 g |
– nenasycené | 76,65 g |
–– mononenasycené | 60,40 g |
–– polynenasycené | 16,25 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,60 g |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 199,05 g |
– cukry | 55,80 g |
––– laktóza | 2,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
350-400 ml 350-400 ml rostlinné šlehačky | Rostlinná šlehačka | 375 ml |
4 4 plné lžíce karamelového Salka | Mléko kondenzované slazené | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |