Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Španělské ptáčky z mletého masa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 910 kJ /
2 130 kcal
Bílkoviny145,11 g
– z toho živočišné bílkoviny137,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,99 g
Tuky143,19 g
– nasycené52,08 g
– nenasycené76,56 g
–– mononenasycené54,16 g
–– polynenasycené22,39 g
––– omega 30,77 g
Vláknina15,50 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 2,34 g
Sůl5,29 g
Sacharidy60,90 g
– cukry14,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa (směs hovězí a vepřové) Vepřový ořez 500 g
trochu trochu vody Voda
2 lžíce 2 lžíce strouhanky - dle potřeby Strouhanka pšeničná 30 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
slanina Špek
2 2 vařená vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
2 2 párky Párek vepřový 160 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
plnotučná hořčice Hořčice plnotučná
olej na smažení Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce mouky na zahuštění Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.