Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s uzeným bokem, mozzarellou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 330 kJ / 1 513 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,16 g |
| Tuky | 79,23 g |
| – nasycené | 28,03 g |
| – nenasycené | 37,06 g |
| –– mononenasycené | 30,61 g |
| –– polynenasycené | 6,45 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 17,04 g |
| Cholesterol | 192 mg |
| Sodík | 2,11 g |
| Sůl | 4,83 g |
| Sacharidy | 115,77 g |
| – cukry | 22,17 g |
| ––– laktóza | 3,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g uzeného boku | Vepřový bok uzený | 200 g |
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
| máslo na vymazání pečící nádoby | Máslo kravské | |
| 1 balíček 1 balíček mozzarelly | Mozzarella kravská | 125 g |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
| saturejka | Saturejka sušená | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| olej | Olej řepkový |