Nutriční hodnoty (Tuňákový salát ve skle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 916 kJ / 219 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 24,00 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 18,90 g |
–– mononenasycené | 5,40 g |
–– polynenasycené | 13,50 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 0,15 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
rukola | Rukola čerstvá | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
kukuřice sterilovaná | Kukuřice sterilovaná | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
vařené vajíčko | Vejce slepičí | |
steak z tuňáka | Tuňák filet | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citron | Citrón čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce majolky | Majonéza | 30 g |
lžička lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská |