Nutriční hodnoty (Panenka na černém pepři a rozmarýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 164 kJ / 278 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 15,70 g |
| – nasycené | 2,05 g |
| – nenasycené | 11,80 g |
| –– mononenasycené | 8,82 g |
| –– polynenasycené | 2,98 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 69 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g čerstvé vepřové panenky | Vepřová panenka | 150 g |
| na hrubo mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| snítka snítka čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 ČL 1 ČL oleje | Olej řepkový | 10 ml |