Maso v jogurtu

Casimanta Kuchař: Casimanta

Vepřové maso 1 názor

Suroviny

0,75 kg vepřového masa plecko krkovice)
1 ks bílého jogurtu
1 ks cibule
4 stroužky česneku
2 lžíce hořčice plnotučné
2 lžíce kečupu
1 špetka MAGGI
Bylinky bazalka a tymián
2 ks bobkového listu
1 lžička sójové omáčky
3 lžíce oleje
1 lžička indického koření tandori masala
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve si připravíme marinádu. Do mísy dáme trochu oleje a jogurt a pak začneme přidávat na kostičky nakrájenou cibuli, rozmačkaný česnek, kečup, hořčici, bobkový list, sojovku a indické koření tandori masala.

  2. Nakonec všechno dobře zamícháme a ponoříme maso (vepřové řízky nebo jiné libové maso), které jsme si rozklepali. Naložené maso necháme den v lednici.

  3. Tuto marinádu je dobré péct na teflonové pánvi, aby se nepřipekla, na pánev můžete dát ještě trochu oleje, ale někdy to není ani nutné.

  4. Jako přílohu podáváme dušenou zeleninu na másle a brambory. Já používám dušené fazolky na česneku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Maso v jogurtu

Tématické fráze: maso v jogurtu maso naložené v jogurtu vepřové maso v jogurtu vepřové maso naložené v jogurtu nalozene maso v jogurtu vepřové v jogurtu jogurtová marináda na vepřové maso nakládání masa do jogurtu maso na jogurtu naložení masa do jogurtu kuřecí maso naložené v jogurtu vepřová kýta v jogurtu jogurtová marináda na maso vepřové naložené v jogurtu maso jogurt naložení masa v jogurtu naložené kuřecí maso v jogurtu recept maso v jogurtu kureci maso v jogurtu recept na maso v jogurtu

Zapomněl/a jsem heslo