Nutriční hodnoty (Vejce v kyselém nálevu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 678 kJ / 1 835 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 163,80 g |
| – nasycené | 70,60 g |
| – nenasycené | 80,50 g |
| –– mononenasycené | 68,00 g |
| –– polynenasycené | 12,50 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,40 g |
| Sodík | 2,90 g |
| Sůl | 7,05 g |
| Sacharidy | 41,60 g |
| – cukry | 37,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec natvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
| 300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru | Cukr bílý | 37.5 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce octa | Ocet lihový | 22.5 ml |
| špetka špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| asi 150 g 150 g špeku | Špek | 150 g |