Nutriční hodnoty (Tvarohové tartalettky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 744 kJ / 656 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,83 g |
| Tuky | 15,07 g |
| – nasycené | 5,12 g |
| – nenasycené | 6,91 g |
| –– mononenasycené | 4,85 g |
| –– polynenasycené | 2,06 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 5,32 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 248 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 102,88 g |
| – cukry | 56,31 g |
| ––– laktóza | 3,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 30 g 30 g kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | 30 g |
| 100 g 100 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 100 g |
| 100 g 100 g nastrouhaného jablka | Jablko čerstvé | 100 g |
| 10 g 10 g skořicového třtinového cukru | Cukr třtinový | 10 g |
| 20 g 20 g mletých bezlepkových vloček | Vločky ovesné bezlepkové | 20 g |
| 1 ČL 1 ČL kypřícího prášku | Kypřící prášek | 10 g |
| 4 ČL 4 ČL medu | Med nepasterovaný | 40 g |
| ovoce na ozdobení | Jahody čerstvé |