Vepřové ledvinky se znojemskou omáčkou
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 672 kJ / 1 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,08 g |
Tuky | 103,20 g |
Vláknina | 10,06 g |
Cholesterol | 2,37 g |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 8,25 g |
Sacharidy | 30,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vždy jsem nechávala opracované ledvinky nějakou dobu namočené ve vodě. O blanšírování jsem se dočetla na internetu a lákalo mě to vyzkoušet.
Pro ty, kteří si netroufají na čištění ledvinek přidávám pár fotek. Je to sice titěrná práce, ale když je ostrý nůž, hlavně špička, tak to jde celkem dobře.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 5. 2023 19:13
26. 5. 2023 07:14
25. 5. 2023 21:00
25. 5. 2023 20:56
25. 5. 2023 18:35
25. 5. 2023 16:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 5 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 7 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 8 minutami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 1 hodinou
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 2 hodinami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Další recepty
Suroviny: ledvinky vepřové, bůček uzený, cibule, vývar masový, lák z okurek, olej, okurky sterilované, paprika sušená sladká, koření mahá, vývar masový, mouka hladká, hořčice plnotučná, pepř mletý, sůl
Vepřové ledvinky se znojemskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2VqB
6 názorů