Nutriční hodnoty (Bulharský bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 526 kJ / 1 082 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,88 g |
Tuky | 27,97 g |
– nasycené | 1,85 g |
– nenasycené | 23,84 g |
–– mononenasycené | 16,89 g |
–– polynenasycené | 6,95 g |
––– omega 3 | 2,20 g |
Vláknina | 26,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 173,40 g |
– cukry | 14,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 velká cibule (nebo svazek naťové cibulky) | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 naložené okurky (sladkokyselé) | Okurka polní zavařená | |
2 lžíce 2 lžíce oleje (slunečnicového) | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice plnotučné | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 hrst 1 hrst petržele (hladkolisté) | Petržel kořenová čerstvá |