Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulharský bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 526 kJ /
1 082 kcal
Bílkoviny21,88 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,88 g
Tuky27,97 g
– nasycené1,85 g
– nenasycené23,84 g
–– mononenasycené16,89 g
–– polynenasycené6,95 g
––– omega 32,20 g
Vláknina26,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 246 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy173,40 g
– cukry14,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1 1 velká cibule (nebo svazek naťové cibulky) Cibule čerstvá 70 g
2 2 naložené okurky (sladkokyselé) Okurka polní zavařená
2 lžíce 2 lžíce oleje (slunečnicového) Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce hořčice plnotučné Hořčice plnotučná 15 g
1 hrst 1 hrst petržele (hladkolisté) Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.