Nutriční hodnoty (Věnec Paříž - Brest)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 762 kJ / 2 094 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,50 g |
| Tuky | 121,90 g |
| – nasycené | 62,90 g |
| – nenasycené | 46,40 g |
| –– mononenasycené | 36,00 g |
| –– polynenasycené | 10,40 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 1,50 g |
| Sodík | 506 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 179,14 g |
| – cukry | 33,14 g |
| ––– laktóza | 4,14 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 ml 250 ml vody nebo mléka | Voda | 250 ml |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| + trochu trochu plátků nebo hranolků mandlí navrch | ||
| asi 50 g 50 g nugátu | Nugát | 50 g |
| možno ještě krokant - pražené ořechy nebo mandle v karamelu | Vlašské ořechy |